Bell Schedules

School Day Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Morning Meets/Breakfast 8:50 AM 9:15 AM 25 min
1st Period 9:20 AM 10:50 AM 90 min
2nd Period (Brain Break) 10:50 AM 11:00 AM 10 min
3rd Period 11:00 AM 12:00 PM 60 min
4th Period (Lunch) 12:00 PM 12:50 PM 50 min
5th Period 12:50 PM 1:40 PM 50 min
6th Period 1:40 PM 2:25 PM 45 min
7th Period (Dismissal) 2:25 PM 2:30 PM 5 min